ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για τη συμμετοχή επιχειρήσεων στην Έκθεση Τροφίμων & Ποτών «10η ΕΞΠΟΤΡΟΦ - The Greek Fine Food Exhibition» 03 - 05 Φεβρουαρίου 2024 MEC Παιανίας Αττική.

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στηνΈκθεση Τροφίμων και Ποτών «10η ΕΞΠΟΤΡΟΦ The Greek Fine Food Exhibition» η οποία θα πραγματοποιηθεί από 03 έως και 05 Φεβρουαρίου 2024,στο Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας, με στόχο την ανάδειξη της ποιότητας και της μοναδικότητας των τοπικών προϊόντων, την τόνωση της επιχειρηματικής δραστηριότητας και την ενίσχυση της εξωστρέφειας.

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ φιλοξενεί στο MEC Παιανίας 400 Έλληνες παραγωγούς premium προϊόντων και καθιερώνεται ως η πρώτη αμιγώς F2B έκθεση artisanal προϊόντων μικρής παραγωγής και προϊόντων delicatessen στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται o κλάδος της μεγάλης λιανικής (super market), της μικρής λιανικής (παντοπωλεία, delicatessen), του Τουρισμού (Ξενοδοχεία, villas, yachting etc) και της Εστίασης (Εστιατόρια, bars, wine), κάτω από την κοινή ομπρέλα της έκθεσης. 

Στην επετειακή 10η διοργάνωση έχει προγραμματιστεί ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων με στόχο την ενημέρωση των επαγγελματιών και την προβολή των επιχειρήσεων/παραγωγών που συμμετέχουν.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης και στο πλαίσιο της μεγάλης γαστρονομικής εκδήλωσης «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» με την συμμετοχή επωνύμων ΣΕΦ, θα δημιουργηθεί μια live γαστρονομική εκδήλωση αποκλειστικά για τα προϊόντα από τις 13 Περιφέρειες της Ελλάδας που συμμετέχουν στην έκθεση.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, η διοργανώτρια εταιρεία δίνει στις συμμετέχουσες εταιρείες την δυνατότητα πραγματοποίησης Β2Β συναντήσεων με έξτρα κόστος 200 €, το οποίο επιβαρύνει αποκλειστικά τον εκθέτη. Η εν λόγω δαπάνη καλύπτεται από τον κάθε εκθέτη, εφόσον την επιλέξει, κατόπιν συνεννόησης με την διοργανώτρια εταιρεία.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα καλύψει οικονομικά μέρος του συνολικού κόστους που αφορά στο ενοίκιο και στην κατασκευή ατομικού εκθεσιακού περιπτέρου ( περίπου 8 τ.μ.)

Προϋπόθεση για να επιδοτηθούν οι επιχειρήσεις από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας είναι να εδρεύουν εντός της χωρικής της αρμοδιότητας.

Το κόστος συμμετοχής για κάθε εκθέτη ανέρχεται στα 280 € + Φ.Π.Α. για ατομικό περίπτερο 8 τ.μ. περίπου.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, στην έκθεση, να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής μέσω του παρακάτω συνδέσμου, μέχρι την   Παρασκευή 05 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 12:00:  https://forms.gle/6FZMGAy8MZvaKDMc9

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης  (https://expotrof.gr/)