«Βελτίωση της ποιότητας στην Τουριστική προσφορά: Η σημασία της προσβασιμότητας- Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα» Παρουσίαση από την Ένωση Ξενοδόχων Δελφών

Ένωση Ξενοδόχων Δελφών «Φοίβος Απόλλων», με αφορμή την έναρξη της τουριστικής σεζόν 2024, διοργανώνει παρουσίαση με θέμα «Βελτίωση της ποιότητας στην Τουριστική προσφορά: Η σημασία της προσβασιμότητας – Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα», την Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 στις 17:30 μ.μ. στο Ξενοδοχείο KING INIOHOS, στους Δελφούς.

Η παρουσίαση θα γίνει από την κ. Κατερίνα Παπαμιχαήλ, αρχιτέκτονα, μηχανικό, εμπειρογνώμονα προσβασιμότητας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΝΑΤ (Ευρωπαϊκό Δίκτυο για τον Προσβάσιμο Τουρισμό-https://www.accessibletourism.org) και Εθνική εμπειρογνώμονα στην Ελλάδα για το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Accessible EU Resource Centre (https://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=1612&langId=en)

Επίσης, χαιρετισμό θα απευθύνει ο Γενικός Διευθυντής του ΕΝΑΤ κ. Ivor Ambrose.

Αντικείμενο της παρουσίασης είναι η ενημέρωση και καθοδήγηση των επαγγελματιών και όλων των εμπλεκομένων στον τομέα του τουρισμού με παραδείγματα καλής πρακτικής και στόχο τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών του συνόλου της τουριστικής προσφοράς και την ανάδειξη του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος των προσβάσιμων επιχειρήσεων.

Θα ακολουθήσει σύντομη συζήτηση.

Στην εν λόγω παρουσίαση προσκαλούνται οι επαγγελματίες και εργαζόμενοι στον τουρισμό, όλων των ειδικοτήτων.

Παρακαλούμε να ενημερώσετε για τη συμμετοχή σας: με γραπτό μήνυμα στον αριθμό  6942060061όνομα και αριθμό ατόμων, ή στο emailτης Ένωσης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..